/ Crossfit / Löpning /

Träning på Las Palmas

Det har blivit tidiga kvällar och därför ganska tidiga mornar under resan. Drygt åtta timmars sömn och få vakna av sig själv är något jag skulle önskat att få ha jämt. Vakna och snöra på sig skorna för en femkilometers löprunda längs med havet. Jag mår bra långt in i själen av en sån start på dagen. 

Det har hunnit bli mer morgonlöpning sen sist, löpintervaller nere i hamnen och ett till besök på Crossfit Canarias, Spaniens första Box. Det är trevligt bemötande i boxen och om nån timme åker vi dit för ett tredje och sista besök. Det är tyvärr molnigt nu så det passar bra med dagsträning. Förhoppningsvis så tittar solen fram sen, det är sista dagen idag innan det är dags att resa hem och det hade såklart varit fint med lite mer sol och bad! Jag ska förmodligen tillägga att vi utöver daglig träning även äter mycket mat (läs tapas) och unnar oss sangria, vin och öl. Bakverk blir det också. 




På taxispaning på väg från boxen igår.

Nu har det gått några timmar till och vi har hunnit med ytterligare en shoppingrunda (aj aj, molnigt väder är inte bra...) och ett tredje besök på boxen!




Trevlig bunker det där!

Crossfit Canarias